Начало / Новини / Календар / Представяне на програмните линии на Университетската телевизия „Алма Матер“

Конферентна зала, Ректорат

На 9 февруари 2017 г. в 11.30 часа в Конферентната зала на Ректората ще бъдат представени програмните линии на Университетската телевизия „Алма Матер“, които ще бъдат излъчвани в ефира на Българската национална телевизия през 2017 година.

Програмните линии включват журнал за наука и образование „Vivat Academia”, документална поредица за изкуство и култура „Ателие“, младежко дискусионно предаване „Ние“, посветено на реформата в българското училище предаване „Влез в час“ и младежко сатирично предаване „Общежитието“ – приемник на „Ку-ку: презареждане“ (2009-2013).

В рамките на събитието ще бъдат оповестени и резултатите от представително изследване на „Алфа Рисърч” за нагласите и потребностите на националната аудитория от специализиран канал за образование, култура и младежки политики.

Ще бъде представен и младежкият екип на Университетската телевизия „Алма Матер”, който обединява студенти от Националната академия за театрално и филмово изкуство, Нов български университет, Националната художествената академия, Националната музикалната академия „Проф. Панчо Владигеров” и Софийския университет „Св. Климент Охридски”.