Начало / Новини / Календар / Обявяване на резултатите от проект „Кариера в ИТ“

Зала „Америка за България“, Ректорат

На 11 май 2015 г. в 13.30 часа в Зала „Америка за България“ в Ректората на Софийския университет „Св. Кл. Охридски“ ще бъдат обявени резултатите от изпълнението на проект "Кариера в ИТ" (CareerIT) за последните две години.

Проектът се финансира в рамките на глобалната инициатива на „Майкрософт“ YouthSpark и се изпълнява от Сдружението на завършилите Стопанския факултет на СУ "Св. Климент Охридски" (FEBA Alumni) в партньорство с преподаватели от Софийския университет.

На събитието ще присъстват ректорът на Софийския университет чл.-кор. проф. дин Иван Илчев и изпълнителният директор на „Майкрософт“ България Петър Иванов.

Изпълнителният директор на „Майкрософт“ България ще обяви финансирането за трета поредна година на проекта "Кариера в ИТ". Проектът демонстрира успешен модел на публично-частно партньорство между висшето образование, бизнеса и неправителствения сектор, насочен към добавяне на стойност към обучението в училищата и развиване на умения и компетенции, необходими за успешна професионална реализация.