Начало / Новини / Календар / Обучение на тема „Медиация в училище“

Учебна зала 520, Блок 1 (IV км)

Поканени са учители, класни ръководители на 3, 4, 5 или 6 клас, ръководен и педагогически персонал, да вземат участие в еднодневно обучение на тема „Медиация в училище“.

Основната цел на събитието е да запознае учителите с медиацията в училище и да ги подготви да провеждат пилотни тренинги с учениците в „Час на класа“ по теми, разпределени в 4 модула – Общуване, Преговори, Конфликти и Медиаторски техники.

Обучението ще се проведе с две групи до 18 участници в два поредни дни. На преминали успешно обучението ще бъде издаден сертификат за участие.

Желаещите да се включат в обучението трябва да попълнят индивидуален регистрационен формуляр (може и електронно) и да го изпратят на адрес: info@schoolmediation.eu. Краен срок за регистрация - 15 септември 2015 г.

Събитията се организират в изпълнение на проект №203 от 2015 г. към фонд „Научни изследвания“ на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Факултет по педагогика, със съдействието на сдружение „Академия за училищна медиация“.

Участието е напълно безплатно!

За всякакви въпроси и допълнителна информация се обръщайте към г-н Георги Стоянов, докторант по педагогика, на адрес info@schoolmediation.eu.