Начало / Новини / Календар / Купи книга в помощ на Украйна 2

Централното фоайе на Ректората на Софийския университет

Поради големия интерес към първото издание на събитието, се организаира втора част на благотворителния книжен базар "Купи книга в помощ на Украйна" на 26 март от 11:00 до 18:00 часа в Централното фоайе на Ректората на Софийския университет "Св. Климент Охридски" (вход откъм стълбите на бул. "Васил Левски"). Всички приходи от продадените книги ще бъдат дарени на БЧК в помощ на пострадалите в Украйна.
Как да участвам?
1. Донеси своите книги, които си търсят нова библиотека и ги дари на входа при нашите доброволци – те ще се погрижат да ги изложат на видно място. Приемаме книги през целия ден.
Ще бъдем признателни, ако дариш книги в добро състояние, по-съвременни и издавани последните 10-15 години.
Може да донесеш книги на български или чужд език – проза, поезия, детски книжки, специализирана литература, албуми и селектирани списания.
2. Разгледай изложените заглавия и избери това, на което искаш да дадеш втори живот.
Всички книги, списания и албуми ще се продават на цени от 5 или 10 лева.
3. Дари сумата в нашите запечатани урни - винаги можеш да дадеш повече, защото каузата е от значение!Как да помогна?
1. Сподели събитието във Facebook, Instagram, Twitter, на твоя личен уебсайт или форум!
2. Донеси поне една книга! Колкото повече - толкова по-добре! Ще приемаме твоите книги от 10ч. сутринта, а официално ще отворим вратите на базара в 11ч.
3. Помогни за каузата като си купиш една или повече книги – така помагаш на нуждаещите се в Украйна и даваш нов живот на дарените книги.
*Благотворителният базар се осъществява благодарение на група доброволци и Студентския съвет към Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

**Книгите, които няма да бъдат продадени, ще бъдат дарени на библиотеки и читалища в страната.