Начало / Новини / Календар / Европейски ден на предприемача – 2018

Дом на Европа, ул. „Г. С. Раковски“ №124.

Научноизследователският център на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ организира Европейски ден на предприемача – 2018. Темата на 16-тото издание на форума тази година е „Младежкото предприемачество – практики и перспективи“.

Събитието е насочено към младите предприемачи. На него ще си дадат среща студенти с предприемачески идеи и млади предприемачи, които са стартирали собствен бизнес.

Европейският ден на предприемача 2018 е насочен към популяризиране на предприемачески идеи, възможности за финансирането им, споделяне на опит между предприемачи и има основно практическа насоченост. Тази година лектори на събитието ще бъдат предприемачи от различни сектори на икономиката, академични преподаватели, банкови експерти, специалисти от небанковото финансиране, както и експерти по предоставяне на информация за кандидатстване по оперативните програми на Европейския съюз.

Форумът се организира със съдействието на Министерство на икономиката, Областен информационен център – София и Академия за иновации.

Европейски ден на предприемача 2018 - „Младежкото предприемачество – практики и перспективи“ ще се проведе на 5 ноември 2018 г. от 9:00 до 17:00 часа в Дом на Европа, ул. „Г. С. Раковски“ №124.

Участието в събитието е безплатно, но регистрацията е задължителна на адрес: https://ede.uni-sofia.bg/registration.htm