Начало / Новини / Календар / "Бракове по любов"

Театрална зала, Ректорат

„Бракове по любов“ възбуждат естетическо чувство и проверяват най-важното – има ли близост или няма. Разбира се в гражданския брак никой не проверява какви са ни вкусовете и какви са ни принципите за живота. Жалко, че не ги проверяват, защото там се разбиват браковете най-често. Затова ние малко на шега, малко с намигване, проверяваме именно тези важни за бъдещето на едно съжителство принципи.¨ Николай Георгиев

Театър-лаборатория "@лма @лтер" винаги търси различното, защото според нас именно различното създава движението, прави живота. Алтернативни са и Браковете по любов. Браковете на "@лма @лтер" се сключват единствено и само по любов. И затова няма ограничения – всеки има право да потвърди любовта си към своя любим човек, животно, идея, предмет.

Ритуалът се провежда на 08 декември от 10:00 до 18:00 като ритуали има на всеки 15 минути, след коeто любовнобрачните получават и официалното си Дадайство. Тези бракове са един опит да бъде сътворена любовта между хората, най-чаровното и най-магичното случване в живота им.

Записванията са предварителни за определен час и могат да бъдат направени на телефон 0896195657, както и на място в Театър-лаборатория "Алма Алтер".

Бракове по любов