Начало / Новини / Календар / 24 часа нонстоп театрален маратон

Театрална зала, Ректорат

24 часа без сън

24 часа Театър, Музика, Танц,

24 часа случвания, игри и много изненади. Представяме на Вашето внимание най-голямото пара театрално събитие, организирано от "Театър-лаборатория "Алма Алтер"

МАРАТОН, който се провежда по случай Световния ден на театъра 27 март.

За участие ще бъдат избрани около 100 души с оглед на тяхната физическа и психическа възможност да издържат експеримента, тъй като след започване на събитието участниците няма да имат право да напускат пространството и да заспиват.

Основната цел на маратона е чрез изкуство, да се създаде непосредствена близост и сцепление между изпълнители и т.нар. "публика".

Освен 9-те любими театрални представления в програмата, по време на маратона ще се проведат множество интеракции и случвания с участниците чрез изразните средства на различни изкуства (театър, музика, танц, изобразително изкуство).

Ще се впуснем в множество дискусии и открити дебати. Най-голямото предизвикателство ще бъде създаването на изцяло ново представление (текст, драматургия, хореография, изпълнение), започвайки от нулата, в което ще се включат всички участници..

За престоя Ви в театъра в рамките на експеримента ще бъде осигурено всичко необходимо - храна, напитки, хигиенни материали. Участието е напълно безплатно.

За участие, моля попълнете формата: https://forms.gle/qWdewUtgcaKmW8XG7

За записване и повече информация: 0889393621

24 часа нон стоп театрален маратон