Начало

   

Новини и събития

Дни на кариерното развитие в Софийския университет „Св. Климент Охридски“

В Стопанския факултет и във Физическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ се проведе дни на кариерното развитие. На обособени щандове десетки компании представиха своята дейност и възможностите за реализация на младите хора. За първи път във Физическия факултет се включи и Кариерната борса при Геолого-географския факултет, които бяха поканили за участие фирми, ориентирани към студенти от професионално направление 5.3.

Софийският университет бе домакин на семинар за докторанти и млади изследователи в областта на правото на Европейския съюз

Софийският университет „Св. Климент Охридски“ бе домакин на най-големия научен форум за докторанти и млади научни изследователи в областта на правото на Европейския съюз - Young FIDE Seminar. Семинарът, който е неразделна част от редовния XXX конгрес на Международната организация по европейско право, бе организиран в сътрудничество с най-старото в Европа специализирано висше училище по европейски изследвания – Европейския университетски център към Университета на Лотарингия, Франция.

Софийският университет и Университетът Йонсей в Сеул сключиха меморандум за академичен обмен и сътрудничество

Ректорът на Софийския университет проф. дфн Анастас Герджиков и вицепрезидентът на Университета Йонсей в Република Корея Лий Джин-у подписаха меморандум за академичен обмен и сътрудничество между двете институции.

Всички новини
 
КАНДИДАТСТУДЕНТСКА КАМПАНИЯ 2023

https://online.uni-sofia.bg

 

 

 

Университетска библиотека

Университетско издателство

Астрономическа обсерватория

Алумни клуб