Начало / Новини / Конкурси / Конкурси за студенти / Архив / ДОБРОВОЛЧЕСТВО 2017

   

Срок за подаване на заявления: 20 юли 2017 г.

2
1

ДОБРОВОЛЧЕСТВО 2017 - ПОКАНА

Научно-образователният съвет на Балкански Екологичен център към Университетска ботаническа градина - Балчик продължава инициативата за доброволчество.

До всички студенти от Софийски университет

Уважаеми колеги,
Обръщаме към Вас и Ви предлагаме да се включите с доброволчески труд в популяризирането на научно-образователната мисия на Университетски Ботанически градини към СУ „Св. Климент Охридски”, като станете част от екипа ни за една седмица.
Очакваме вашата помощ в ежедневната работа по поддържане на растителните колекции и посрещането на многобройните гости на нашите ботанически градини!

Кога?
ЮЛИ - СЕПТЕМВРИ

Къде?
УНИВЕРСИТЕТСКА БОТАНИЧЕСКА ГРАДИНА – СОФИЯ
УНИВЕРСИТЕТСКА БОТАНИЧЕСКА ГРАДИНА ЕКОПАРК – ВАРНА
УНИВЕРСИТЕТСКА БОТАНИЧЕСКА ГРАДИНА – БАЛЧИК

Черноморските ботанически градини предоставят възможност за настаняване на двама доброволци. Работата ще се организира за 7 дневен период и ще включва дейности, които са в уменията и компетентностите на доброволците. Одобрените студенти ще преминат кратко обучение за работа и инструктаж по безопасност на труда.

Защо да участвам?
Защото имате невероятната възможност да:

  • съчетаете лятната ваканция с удоволетворението да помогнете в работата на едни от най-атрактивните и ценни места в нашата Алма Матер
  • прекарате 7 дни с приятели в обстановката на екзотични растения, морето и много туристи
  • научите нещо ново без лекции и упражнения
  • направите нещо ново в живота си, за което да разказвате на приятелите

Споделете нашата идея, елате, участвайте и станете част от нас, хората, които правим мястото, където работим и учим най-доброто!

Елате и съберете спомени за следващата учебна година! Очакваме ви!

Как да кандидатствам за доброволец?
Изтеглете и попълнете ЗАЯВЛЕНИЕТО. Изпратете го на адрес bec_ubg@abv.bg. Срок за подаване: до 20 юли 2017 г. Отговор на заявлението ще получите на посочения от Вас е-mail адрес