Начало / Новини / Новини и събития / Семинар за извънкласните и извънучилищните дейности

   
Семинар за извънкласните и извънучилищните дейности

Департаментът за информация и усъвършенстване на учители (ДИУУ) към Софийския университет като свързващо звено между висшето и средното образование за седма поредна година участва в семинар с учители и директори на училища и детски градини, организиран от Синдиката на българските учители и Министерството на образованието и науката.

Тазгодишната тема „Екологичното образование и възпитание в образователните институции за формиране на гражданска отговорност и социална ангажираност у децата и учениците” привлече над 150 педагогически специалисти от цялата страна, които в продължение на пет дни в СОК Камчия (Варна) представиха свои добри педагогически практики пред представители на МОН, висши училища, началници на Регионални управления на образованието и експерти в образованието.

1

Министърът на образованието и науката г-н Красимир Вълчев награди участниците, класирани от журито на първите три места в различните категории според регламента на семинара.

2

Директорът на Департамента за информация и усъвършенстване на учители проф. дн Димитър Веселинов връчи специалните награди на Софийския университет „Св. Климент Охридски” (ДИУУ) на отличилите се учители, като подчерта активността им в продължаващата квалификация дори и в сложната ситуация, в която се осъществява образователният процес.

4
3
5