Биологическият факултет на Софийския Университет "Св. Климент Охридски" Ви кани на Обучителен семинар на тема "Предприемачество и иновации в агро- и хранителните биотехнологии“
|
28 Отктомври 2022 г.,14:00 ч. в Аула на Биологически факултет на СУ
|
|
ПРОГРАМА
|
|
|
По време на обучението ще разберете повече за EIT Food Хъб България, за приложението на липозомите в храните, хранителните добавки, козметиката и фармацията, ще се запознаете с иновативни биотехнологични решения с приложение в агро- и хранителните технологии и с развитието на предприемаческо мислене.
|
|
- EIT Food Лятно училище – споделен опит от участник в „Inspire- Targeted nutrition“ - Рамизе Ходжа, докторант в докторска програма Технология на биологно активните вещества, Биологически факултет, СУ „Св. Климент Охридски“
- Приложение на липозомите в храните, хранителните добавки, козметиката и фармацията - Росена Крушовалиева, магистър фармацевт, асистент в катедра „Фармацевтична и приложна органична химия”, Факултет по химия и фармация, СУ „Св. Климент Охридски“
- Иновативни биотехнологични решения с приложение в агро- и хранителните технологии - изследователски опит в Национална научна програма “Здравословни храни за силна биоикономика и качество на живот” - доц. Диляна Николова, Биологически факултет, СУ „Св. Климент Охридски“
- Развитие на предприемаческо мислене в областта на агро- и хранителните биотехнологии - Ина Тодорова, Cleantech България
|
|
Линк към регистрационна форма: https://docs.google.com/forms
|
Публикуван:
Мариана Модрева
26.10.2022 9:59 am
Последно редактиран: 26.10.2022 10:16 am