Начало / Новини / Конкурси / Конкурси за студенти / Архив / Конкурс за дипломна работа на френски език УАФ - Посолство на Р. Франция за 2018 г.

   

Срок за кандидатстване: 15 ноември 2018 г.

 

 

novo logo-auf-jpg-2008-08-rvb

 

Конкурсът се организире за 5та поредна година в партньорство между Антената за България на Университетска агенция на Франкофонията и посолството на Р. Франция в България.

Той има за цел да отличи дипломни работи на студенти от Бакалавърски и Магистърски програми на български висши учебни заведения, които са били написани и защитени на френски език през академичната 2017 – 2018 година.

Награди ще бъдат раздадени в две направления, Хуманитарни и социални науки и Технолигии и точни науки.

Конкурсът е насочен към български студенти, редовно записани в университет или висше училище. Той е отворен и към чуждестранни студенти, при условие, че те са били записани в продължение на минимум четири семестъра преди датата на защита в българско висше училище. За да участват, студентите трябва да представят уверение за записване и удостоверение от ръководителя на дипломната си работа

Кандидатурите трябва да бъдат подадени до 15 ноември 2018 г. Те ще бъдат оценени от академично жури, съставено от експерти, посочени от организаторите.

Награждаването на лауреатите ще се проведе в началото на 2019 година и ще стане лично от френския посланик в нарочна церемония във френското посолство в София.

Цялата информация за конкурса и достъп до формуляра за кандидатстване можете да получите на следния адрес:

http://memoires.institutfrance.bg/