Начало / Новини / Конкурси / Конкурси за докторанти / Архив / Национален конкурс за присъждане на Награди "Д-р Илко Ескенази" - за право и икономика

   

Документи се подават от 17 до 21 април 2017 г.

 

 

Мемориален фонд "Д-р Илко Ескенази" към Международна фондация "Св.св.Кирил и Методий" обявява национален конкурс за присъждане на Награди "Д-р Илко Ескенази" - за право и икономика.

Мемориалният фонд бе създаден в края на 1994 година в памет на д-р Илко Ескенази за неговите големи теоретически, законодателни и практически приноси в цялостния процес на присъединяването на България към Европейския съюз, както и в памет на неговите усилия за подпомагане творческото развитие на талантливите млади хора, работещи в тази област.

Конкурсът има за цел да отличи по един писмен труд в областите "Право" и "Икономика", свързан с членството на България в ЕС. Той е предназначен за юристи и икономисти, ненавършили 35 години към 01.01.2017 г., както и за студенти в юридическите и икономическите специалности. Наградният фонд е 5000 лева, разпределен за специалностите "Право" и "Икономика".

 

На сайта на Международна фондация "Св.св.Кирил и Методий" (www.cmfnd.org) - Програми, Фонд "Д-р Илко Ескенази", Правилник - ще намерите подробна информация за условията за кандидатстване.

 

Координатор на програмата:

г-жа Антонина Димитрова
тел.: 02 943 00 01; ел.поща: nina@cmfnd.org