Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Специалности / Магистърски програми / Новини от магистърска програма "Финанси, инвестиции и финтех" / Новата МП "Финанси и инвестиции" с информационни брошури за студентите в сътрудничество с БФА

   

17.07.2020

 

Новата магистърска програма за икономисти и неикономисти в Стопанския факултет "Финанси и инвестиции" си сътрудничи активно с Българската Финтех Асоциация (БФА). В тази връзка бе изготвена брошура с информативен характер по отношение на новия и иновативен курс "Финтех и е-банкиране". Титулярът на курса - д-р Деян Радев, работи усилено по разработването на програмата в диалог с членовете на БФА. Това гарантира практическата насоченост на преподаваните знания и умения в курса. Освен това в рамките на лекциите редовно ще бъдат канени гост-лектори от бизнеса. Оценяването по дисциплината е новаторско, като включва и хакатлон по финтех под менторството на водещи представители от екосистемата. Така студентите ще се докоснат до света на практиката в областта на финансовите технологии, като разработят проект.

В допълнение може да се запознаете и с брошурата, представяща като цяло МП „Финанси и инвестиции“. Там ще намерите информация за приема в програмата, продължителността на обучението и др.