Начало / Университетът / Факултети / Факултет по класически и нови филологии / Новини / Покана за публична лекция на Негово Превъзходителство г-н Виктор Темирбаев, Извънредeн и Пълномощен Посланик на Република Казахстан

   

 

kazahstan

 

Покана за публична лекция на Негово Превъзходителство

 

г-н Виктор Темирбаев

 

 

Уважаеми колеги, докторанти, студенти и гости,

 

Факултетът по класически и нови филологии и Начно–образователният и културен център „ал–Фараби“ на Софийски университет “Св. Климент Охридски” имат удоволствието да Ви поканят на публична лекция на Извънредния и Пълномощен Посланик на Република Казахстан в Република България Н. Пр. г-н Виктор Темирбаев на тема: "Съвременен Казахстан".

 

Събитието ще се състои на 18 март 2024г, 15:30 часа, София, Софийски Университет “Св. Климент Охридски”, бул. „Цар Освободител” № 15, в Конферентната /огледална/ зала на Ректората – Северно крило, втори етаж.

 

Лекцията ще се проведе на руски език. Осигурен е превод на български език. След лекцията ще има възможност за въпроси от публиката.

 

Н. Пр. Виктор Темирбаев е извънреден и пълномощен посланик на Република Казахстан в Република България от 26 януари 2023 г.

 

Заповядайте!