Начало / Новини / Новини и събития / "Разни клубове, разни интереси Vol.2" – изложение на студентските клубове в Софийския университет

   
"Разни клубове, разни интереси Vol.2" – изложение на студентските клубове в Софийския университет

На 6 и 7 март 2019 г. в Централното фоайе в Ректората се провежда изложение на студентските клубове, действащи в Софийския университет. Събитието се организира за втора поредна година от Студентския съвет на Алма матер.

"Разни клубове, разни интереси Vol.2" бе открито от Теодора Алексиева, председател на Комисията по образование към Студентския съвет на Университета, която представи клубовете, участващи в изложението. Целта на събитието е студентите да се запознаят с дейността на всеки клуб и да намерят този, който отговаря на интересите им. Чрез него се създават условия за обмен на опит между клубовете, раждат се и идеи за бъдещи събития, които да бъдат организирани съвместно.

1

Клубовете, в които могат да участват студентите, са в най-различни сфери – право, политология, история, клуб за бъдещи учители и други. В рамките на двата дни на изложението „Разни клубове, разни интереси Vol.2 “ представители на Университетския аварийно-спасителен отряд, Университетския театър, AIESEC, Студентския клуб на политолога, Студентския дипломатически клуб, клуба на студентите от специалност „Публична администрация“, представителите на „Заедно в час“ и други ще могат да запознаят колегите си със своята дейност и да отговорят на всички техни въпроси.

6

Събитието във фейсбук може да откриете тук .

2
4
7
10