Начало / Новини / Календар / Практически форуми за професионална реализация

Практически форуми за професионална реализация

Конферентна зала

„Практически форум за професионална реализация”, организиран от сдружение Ре-Акт, ще се състои на 11 май в СУ „Св. Климент Охридски“ в Конферентната зала на Ректората от 9:00 ч. Допълнителна информация относно записването за обученията можете да намерите на www.re-act.bg.

По време на обучението ще имате възможност да се запознаете с основните практически техники относно каналите за търсене на работа, изискванията за съставяне на автобиография и мотивационно писмо, ключови принципи при явяване на интервю и основни трудово-правни съвети.
Лектори ще бъдат:
Богдан Бойков – трудов психолог с богат международен опит (Франция и Белгия) в подбора на персонал, организиране на центрове за оценка на персонал, организиране и водене на обучения.
Борислав Георгиев – организационен психолог с магистърска степен в Страсбург, бизнес консултант в сферата на организационното развитие и развитие на човешките ресурси.
Емилия Попова – консултант по развитие на човешките ресурси с над 7-годишен опит като вътрешен HR-консултант, понастоящем практикуващ консултант организационно развитие.