Начало / Новини / Календар / Международен фестивал на микротанца 2020

Онлайн

На 14 май 2020 г. от 18:00 часа ще се проведе Международният фестивал на микротанца 2020. Артисти от цял ​​свят ще излъчват безплатно онлайн своите 15-минутни представления. Можете да ги гледате на фейсбук-страниците на организаторите на фестивала: Cultural routes , Театър-лаборатория „Алма Алтер“ , България и „Студио 8“ Йордания.

Участници: Театрално студио „Владимир Цеков", Испания, Алваро Мурило Гарсия, Испания, Ракел Крус, Испания, Мохамед Реза Алиакбари, Иран, Театър 3, Уелс, Иван Стоянов, България, Михаил Бонев, България, Инари Сонила, Финландия

Време е за танц! Време е за създаване! Фестивалът „Микротанц“ е за откриването на големите идеи в малките неща. Изкуството не е привилегия и всички трябва да му се наслаждаваме. Танцувайте, създавайте, действайте, движете се, наслаждавайте се на това и оставете и другите да го правят.

Kitchen tales 2
Flamenco Futuro

Защо микротанц? Понякога само един малък ход може да промени всичко. Усмихвайте се, намигвайте, докосвайте, целувайте. Не пропускайте тази възможност! Бъдете интерактивни! Вгледайте се в детайла!

Микротанц представлението, както подсказва и заглавието, не е за мисленето в мащаб. Често представяни в малки пространства, за малки публики, примамването на микро-танцовото изпълнение е за бързи и пъргави постановки, които не са ограничени от мащабното планиране и са освободени от натиска да се продават стотици места вечер след вечер.

Програма

Microdance Poster 11
Dance dance home dance