Начало / Новини / Календар / Четвърта национална конференция на тема: „Иновативни решения за интегриране на информационните технологии в българското образование“

Аула

Четвъртото издание на една от най-успешните конференции за информационните технологии в образованието ще се проведе на 9 септември от 9.30 часа в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Събитието е организирано от Факултета по начална и предучилищна педагогика към Софийския университет и „Нимеро“ ООД с ексклузивното партньорство на Майкрософт България и подкрепата на сдружение „За ново образование“.

След силния интерес към конференцията през изминалите години се очаква отново Аулата на СУ да бъде изпълнена с около 350 активни и иновативни учители и директори от цялата страна. В тазгодишното издание основен фокус ще бъдат младите учители и техните постижения и добри практики с учениците, а също така и развитието и иновациите в българските образователни продукти „Енвижън“ и „Джъмпидо“.

Четвъртата национална конференция от този тип е важна стъпка към постигането на целта на „Нимеро“ ООД да направи всички ученици активни участници в учебния процес и да ги вдъхнови, предоставяйки им един по-забавен и интересен начин за учене.

Повече информация на адрес: http://www.nimero.com/conference2014