Начало / Новини / Новини и събития / Университетската ботаническа градина в София и Музеят по палеонтология на Университета отвориха врати за най-малките в Деня на детето

   
Университетската ботаническа градина в София и Музеят по палеонтология на Университета отвориха врати за най-малките в Деня на детето

За трета поредна година Университетската ботаническа градина в София и Музеят по палеонтология и исторична геология на Софийския университет участват в инициативата Детски панаир по повод Международния ден на детето.

Съорганизатори на събитието са Фондация „Изиарт” и Столичната община. За децата и техните родители са разработени специални игри за музеите – децата ще могат да станат откриватели и в Националния археологически институт с музей, Националния природонаучен музей, Университетски ботанически градини – София, Института за етнография и фолклористика с Етнографски музей и Софийската градска художествена галерия.

1012

Университетската ботаническа градина предложи на малките си посетители и техните родители изследователски маршрут, през който по необичаен начин да се срещнат с представители на растителното царство от различни континенти.

1011

 

 

4-a
22-a
1015