Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Управителят на Total E&P Bulgaria Кевин Ханафорд и зам.-деканът доц. Атанас Георгиев връчиха сертификатите на участниците в курса „Oil & Natural Gas Economics“ в Стопанския факултет

   

13.05.2019

 

На 12 май в Стопанския факултет бяха официално връчени сертификатите на участниците в третия съвместен курс на Стопански факултет и инициативата TOTAL Professeurs Associes (TPA), подкрепена от енергийната компания Total Exploration & Production Bulgaria. Първият курс беше на тема „Oil & Gas Exploration and Production Contracts" с преподавател проф. Жан-Ерик Блюморо (вицепрезидент на програмата TPA), а вторият – „Investment Decision Process / Petroleum and Energy Economics” с лектор проф. Кристиан Герит.

В този курс на тема „Oil & Natural Gas Economics“ лектор беше Мохамед Заки, бивш мениджър от компанията Total.

total

 

Сертификатите бяха раздадени от лектора Мохамед Заки, от управителя на TOTAL E&P Bulgaria Кевин Ханафорд и от зам.-декана на Стопанския факултет доц. д-р Атанас Георгиев.

В настоящия курс се включиха 12 студенти, като за всички тях участието е безплатно. Предстои още един курс от съвместния проект през есента на 2019 г. Координатор на обученията от страна на Стопанския факултет са доц. д-р Атанас Георгиев, който е и директор на магистърската програма „Икономика и управление в енергетиката, инфраструктурата и комуналните услуги“, както и ас. Мария Трифонова, научен секретар на Катедра „Икономика и управление по отрасли".