Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Деканът доц. Теодор Седларски и Кевин Ханафорд, Управител на TOTAL E&P Bulgaria, откриха официално курса „Oil & Natural Gas Economics“ в Стопанския факултет

   

09.05.2019

 

 

Днес в Стопански факултет бе дадено официално начало на курса „Oil & Natural Gas Economics”, част от инициативата TOTAL Professeurs Associes (TPA), подкрепена от енергийната компания TOTAL. Курсът ще продължи от 9 до 12 май в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Това е третият курс, предлаган от TPA в Стопански факултет с подкрепата на TOTAL E&P Bulgaria. В настоящия курс се включиха 12 студенти, като за всички тях участието е безплатно.

 

1

 

 

В откриването участваха гост-лекторът в курса – Мохамед Заки, бивш директор на TOTAL в Оман, регионалният мениджър на TOTAL Exploration & Production Bulgaria г-н Кевин Ханафорд, д-р Емануил Кожухаров от TOTAL E&P Bulgaria, деканът на Стопанския факултет доц. д-р Теодор Седларски и научният секретар на катедра „Икономика и управление по отрасли“ ас. Мария Трифонова.

 

2

 

Координатор на курса от страна на Стопанския факултет е зам.-деканът доц. д-р Атанас Георгиев, директор и на магистърската програма „Икономика и управление в енергетиката, инфраструктурата и комуналните услуги“.

3