Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Директорът на Университетското Издателство с печатница „Св. Климент Охридски” г-н Димитър Томов със „ЗЛАТНА ЗНАЧКА” за висок професионализъм

   
Директорът на Университетското Издателство с печатница „Св. Климент Охридски” г-н Димитър Томов със „ЗЛАТНА ЗНАЧКА” за висок професионализъм

На 29 юли 2009 г. в залата на Икономическия институт на БАН директорът на Университетското издателство с печатница „Св. Кл. Охридски” г-н Димитър Томов бе награден с отличието „Златна Значка” във формата на разтворена книга, изработена от 24 каратово злато за завоюван висок престиж и обществено признание за принос за развитието на Българската Култура.

Отличието се присъжда от Европейския форум на експертите, в сътрудничество с Академията за международно признати лидери в науката и културата в рамките на проекта „Аплодисменти за България” от януари 2007 г.

Част от досегашните носители на наградата са изявени преподаватели от СУ като проф. Христо Пимпирев, доц. Леандър Литов, доц. д-р Любомир Спасов, проф. Тотка Монова, проф. Андрей Пантев и др.