Начало / Новини / Новини и събития / Университетското издателство на Пролетния панаир на книгата

   
Университетското издателство на Пролетния панаир на книгата

Университетското издателство „Св. Климент Охридски“ участва със свой щанд на Пролетния панаир на книгата с около 100 от най-новите си заглавия. Издателството можете да намерите на щанд А5 в шатра А до 3 юни 2018 г. от 10:00 до 20:00 ч.

Издателството на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ предлага отстъпка от 30% на всички свои издания по време на Пролетния панаир на книгата. Читателите, които търсят по-стари издания, имат възможност да получат промо код за 30% намаление, с който да получат желаните книги в книжарницата в Ректората на Софийския университет.

4

Тази пролет издателството поставя акцент върху детските книги. Предлага се излязлата току-що от печат образователна 3D книжка за пчелите „Ние заедно“ на Божена Серафимова.

1

Авторът на детския роман „Приключенията на Пити на Антарктида“ - испанският полярник и писател Хавиер Качо, се срещна със свои читатели.

От издателството отбелязват засиления интерес и към бестселъра „Атентатът срещу папата“ от италианския адвокат на Сергей Антонов Джузепе Консоло.

5