Начало / Новини / Новини и събития / Ден на социалния работник в Алма матер

   
Ден на социалния работник в Алма матер

По случай Световния ден на социалния работник в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ се проведе традиционна среща на академичната общност с успешно реализирали се в практиката възпитаници на специалност „Социални дейности“. Събитието бе на тема „Пътища на професионализма в социалната работа“.

На срещата присъстваха студенти и преподаватели от Факултета по педагогика и възпитаници на специалността. Всеки от присъстващите представи предизвикателствата и успехите в своя професионален път и отговори на поставените от студентите въпроси.

В рамките на събитието се състоя и награждаване на победителите в конкурса за студентско есе на тема: „Моята специалност“. Първа награда журито единодушно присъди на Диляна Георгиева, трети курс, задочно обучение. С втора награда бе удостоена Евина Милинова от четвърти курс, а с трета награда – Кристин Костова от трети курс.

На второкурсника Камен Жижанов журито присъди специална награда за оригиналност на посланията. Всички участници в конкурса бяха отличени с грамоти.