Начало / Новини / Новини и събития / Ден на отворените врати на магистърските програми в Алма матер

   
Ден на отворените врати на магистърските програми в Алма матер

За поредна година Софийският университет организира Ден на отворените врати на магистърските програми. Събитието се проведе в Централното фоайе в Ректората, където на специално разположени щандове всеки желаещ имаше възможност да научи повече за магистърските програми, предлагани в Алма матер.

Заместник-ректорът проф. Ренета Божанкова заяви при откриването, че това събитие вече има своята традиция. Тя припомни, че инициатор на Деня на отворените врати на магистърските програми за поредна година е Факултетът по класически и нови филологии и неговият заместник-декан, отговарящ за магистърските програми проф. Милена Попова.

1

Проф. Божанкова изрази благодарността си към всички участващи факултети. Тя пожела успешна работа на всички в рамките на Деня на отворените врати, както и на кандидат-магистрите, които ще изберат най-добрата, най-подходящата за тях магистърска програма, обещаваща успешна реализация и добро бъдеще. „Това добро бъдеще за тези магистри може да започне от Софийския университет“, каза още проф. Божанкова и пожела успех на всички.

По-късно през деня Факултетът по математика и информатика на Софийския университет ще представи своите магистърски програми в сградата на Факултета на бул. “Джеймс Баучър” № 5. От 16:00 часа в зала 325 всеки, който проявява интерес, ще може да се запознае със специалностите "Математика", "Приложна математика" и "Математика и информатика", а от 18:00 часа в отново в зала 325 ще бъде представена специалност "Информатика".

3
8
6
7