Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / Заедно в час търси сътрудник "Стратегически партньорства"

   

19.11.2021

 

 

Фондация "Заедно в час" обявява свободна позиция за специалист "Стратегически партньорства". Позицията е на непълен работен ден.

vremenna-pozitsia-768x432

Основната роля на екип "Стратегически партньорства" е да ръководи усилията на "Заедно в час" за застъпничество в сферата на образованието. Целта е опитът, добрите практики и предложения за политики, които организацията е натрупала през различните си проекти и програми през последните 11 години, да бъдат обобщени и разпространени в системата на образованието, за да подпомогнат качественото образование на всяко дете в България.

 

Екип "Стратегически партньорства" е отговорен за:

 • планиране и изпълнение на проекти и инициативи в сътрудничество с национални и международни организации и ръководни органи в сферата на образованието и извън нея;
 • застъпване за промени в образователните политики въз основа на резултатите от тези проекти и инициативи.

В момента изпълняваме повече от десет проекта в сътрудничество с различни национални и международни партньори (Европейската комисия и нейните агенции, Министерството на образованието и науката на България, регионални управления на образованието (РУО), общини, синдикални организации, университети и неправителствени организации).

 

Специалистът "Стратегически партньорства" ще има следните отговорности:

 • установяване, развиване и поддържане на контакти с публични партньори;
 • управление на съществуващи проекти и разработване на нови заедно с партньори на регионално, национално и международно ниво;
 • проучване на инструменти и разработване на стратегически документи за промени в политиките за образованието в България;
 • подкрепа за промяна на политики на регионално, национално и международно ниво;
 • обобщаване и разпространение на най-добрите практики от опита на “Заедно в час” и партньорските й организации.

От специалиста се очаква да си сътрудничи ефективно със заинтересованите страни и да допринася за гладката комуникация и работен процес.

Търсим кандидат с добре развити умения за комуникация и взаимодействие с различни партньори, който има опит с това да убеждава и да провокира действия в другите. Успешният кандидат е инициативен и организиран, притежава умения за решаване на проблеми и аналитично мислене. Той или тя има най-малко две години опит в сферата на образованието и доказан опит в постигането на резултати. Сериозно предимство дава опитът в консултирането и/или застъпничеството в сферата на образованието.

Идеалният кандидат е активен шофьор и владее добре английски език.

 

Какво предлагаме:

 • Възможност за гъвкаво работно време и работа от разстояние;
 • Индивидуален план за професионално развитие и допълнителни обучения;
 • Възможност за принос към мисията на “Заедно в час” и работа в екип от високо мотивирани професионалисти в сферата на образованието;
 • Офис на комуникативна локация в София (Орлов мост).

За да кандидатствате, моля, изпратете своята автобиография и мотивационно писмо на имейл l.yordanova@zaednovchas.bg до 30 ноември!