Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / Програма "Заедно в час": След университета - кариера, кауза, а защо не и двете

   

28.10.2019

 

1

 

 

След университета: кариера, кауза, а защо не и двете

 

Ако ви предстои да завършите висшето си образование и търсите възможности за вашето кариерно развитие, заповядайте на представянето на програмата на "Заедно в час" на 30.10 от 18:00ч в Зала 2 на Ректората на Софийски университет.

 

„Заедно в час“ работи за това всяко дете в България да има достъп до качествено образование – независимо от това къде живее, кое училище посещава и какви са финансовите възможности на родителите му.

 

Организацията предлага двугодишна програма за професионално и лидерско развитие, в рамките на която участниците се обучават по специално разработен подход, получават менторска подкрепа, учителска правоспособност и работят на пълен работен ден като учители в училища с резултати под средните за страната. Програмата включва и възможности за кариерно развитие след двете години и достъп до професионални контакти.

 

Това са само част от причините, заради които тя бе отличена като "Най-добра програма за кариерно развитие" и "Най-добра обучителна програма" в конкурса "Работодател на годината 2018" на форума „Кариера в България – Защо не?“.

 

Участието в програмата на „Заедно в час“ не изисква предишен опит като учител или педагогическа правоспособност.