Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / Пето издание на първото в България afterwork парти: 22 март 2019 г.

   

20.03.2019

 

Screenshot 2019-03-18 at 17.18.02

 

 

Особено се гордеем да ви поканим на 5тото издание на първото в България afterwork парти след работа. Afterwork партитата са наложени вече от години в Европа като най-ефективната комбинация между бизнес и забавление след работа. Това е мястото, на което да намериш нови бизнес партньори и/или работодатели; да обмениш идеи, да срещнеш нови хора, или любовта на живота си, да се позабавляваш с приятели или колеги след тежък работен ден, наслаждавайки се на свежи коктейли, хубава музика и много изненади и игри. Нарушаваме старата европейска традиция и този път правим партито в ПЕТЪК вечер, за да можем всички да се забавляваме истински, без да се притесняваме, че на следващия ден сме на работа или лекции. Събитието сме кръстили Proud to be Bulgarian edition (на английски език, специално за чужденците, които посещават редовно нашите събития) и фокусът ще бъде да покажем на всички, че си струва да се върнеш в България и да създадеш бизнес тук, да намериш правилните контакти, страхотна работа, защото както нашите баби казват "камъкът си тежи на мястото".

 

Нашите събития посещават основателите на някои от най-успешните български Стартъп компании, мениджъри и служители от големи фирми, партньори във фондове за венчър финансиране, хора от шоубизнеса, политици, банкери и др.

 

Събитието ни ще открие нашият специален гост Николай Василев, бивш вицепремиер, политик (министър на икономиката 2001-2003г.) и предприемач (днес управляващ партньор и изпълнителен директор на Expat Capital, една от най-големите независими компании за управление на активи в България.)

 

Очакват ви много изненади и обещаваме да ви накараме да се гордеете, че сте Българи!

Не пропускайте да се регистрирате за списъка ни с гости на сайта ни: www.theworkaholic.bg и ни следвайте на Фейсбук страницата ни за повече информация: https://www.facebook.com/theworkaholic.bg/