Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / Online-Interview: Kaufland като лидер в сектора за модерна търговия и предпочитано място за работа в България

   

09.11.2020

 

download

 

 

Скъпи студенти,

 

Желаете да научите повече за Kaufland като #топ работодател в България и Европа?

Интересувате се от възможностите за кариера в компанията и нейната дейност в областта на търговията, продажбите и корпоративната социална отговорност? Присъединете се към специалното онлайн интервю с г-н Иван Чернев, управител на Kaufland на 18.11.2020 г. от 14.00 ч (EET) / 13.00ч. (CET) на тема Kaufland като лидер в сектора за модерна търговия и предпочитано място за работа в България.

Акцентът ще бъде поставен върху търговската верига, възможностите за кариерно развитие и разнообразната дейност на фирмата. Личният пример ще споделят с Вас г-н Чернев и други служители в компанията, завърнали се от Германия, за да се развиват именно в Kaufland България.

По време на уебинара ще имате възможността и да отправите своите въпроси към г-н Чернев.

Развитието и грижата за служителите са основни приоритети в работодателската политика на Kaufland. Компанията осигурява на своя екип #конкурентно #възнаграждение, #сигурност, възможности за развитие и #преквалификация, пакет от социални #придобивки.

Kaufland е лидер в сектора за модерна търговия в България и стъпва на българския пазар през 2006 година, а днес има 60 хипермаркета в 34 града в страната.

Работен език на дискусията ще бъде немски.

Модератор: Кармен Щрук, Зам.-управител на ГБИТК

 

Не се двоумете, а направете Вашата регистрация тук. Впоследствие ще Ви бъде изпратен линк за участие в Cisco Webex Meetings.

Линк към страницата ни във фейсбук

 

Очакваме Ви!

При въпроси сме на разположение.

 

Поздрави от София,

Любаша Игнатовска

Фирми членове ∙ Събития

Германо-Българска индустриално-търговска камара (ГБИТК)

Интерпред – СТЦ София, сграда А, ет. 3

бул. „Драган Цанков“ 36 | 1040 София

ljubascha.ignatovska@ahk.bg| https://bulgarien.ahk.de