Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / "Филип Морис интернешънъл" за първи път организира "Виртуален ден на отворените врати" - 14 ноември 2018 г.

   

06.11.2018

 

Untitled

 

На 14 ноември "Филип Морис интернешънъл" за първи път организира "Виртуален ден на отворените врати", в който ще се представят 28 филиала на компанията от цяла Европа. В рамките на 4 часа, от 17.00 ч. до 21.00 ч., предварително онлайн регистриралите се участници, имат възможността да "посетят" виртуална стая и да разговарят в чат със служители на "Филип Морис България", както и да посетят виртуалните стаи и да зададат въпроси и на останалите европейски филиали на над 50 служителя на компанията извън България.

По време на "Виртуалния ден на отворените врати" посетителите могат да придобият представа за възможностите за кариерно развитие и корпоративната култура на "Филип Морис интернешънъл", за постиженията на компанията като работодател и визията за "Бъдеще без дим". Всеки, който участва в една от онлайн интеракциите, ще получи подарък, а някои от включилите се във виртуалната стая ще имат възможността да спечелят iPad при участие в лотария. За да участвате, регистрирайте се тук.