Начало / Новини / Новини и събития / „Разни клубове, разни интереси“ - първо изложение на студентските клубове в Софийския университет

   
„Разни клубове, разни интереси“ - първо изложение на студентските клубове в Софийския университет

В Централното фоайе в Ректората на Софийския университет се провежда първото изложение на студентските клубове, действащи на територията на Университета. Събитието е организирано от Студентския съвет на Алма матер. Под мотото „Разни клубове, разни интереси“ в рамките на два дни на 26 и 27 март 2018 г. над 30 различни клуба представят дейността си пред своите колегите от всички факултети.

Лидия Даскалова, член на Студентския съвет и организатор на събитието, пожела на колегите си от клубовете да спечелят интереса на нови студенти, които да станат техни членове. Тя отбеляза, че запознаването с различните клубове води до нов опит, нови преживявания и на приятелства.

9

 

Клубовете, в които могат да участват студентите, са в най-различни сфери – право, политология, история, клуб „Еразъм“, бордови игри и други. Любителите на дивата природа могат да се запознаят с дейността на Клуб „С.О.Р.Е.Ц“, а любителите на химията – с „Корпус за бързо гърмене“.

4

 

На изложението „Разни клубове, разни интереси“ студентите могат да се запознаят и с Университетския аварийно-спасителен отряд, Студентския дипломатически клуб, Клуба по дебати, Театър-лаборатория „Алма алтер“, "Еко клуб", "Бизнес клуб", "ISHA", "IGEM" и други.

7

 

Повече за събитието: тук .

 

3
1
5
8