Начало / Новини / Новини и събития / Бракове по любов

   
 Бракове по любов

Много студенти и тази година избраха "Бракове по любов" като алтернативно изкарване на Студентския празник. Сред впусналите се в магичното приключение на Алма Алтер имаше приятели, двойки, но също и безнадеждно влюбени в театъра, в музиката и изкуството.

Браковете на Алма Алтер се сключват единствено и само по любов. И затова няма ограничения – всеки има право да потвърди любовта си към своя любим човек, животно, идея, предмет.

Традиционно и тази година ритуалите се проведоха на 8 декември от 10:00 до18:00 часа, на всеки 15 минути, след коeто любовнобрачните получиха и официалното си Дадайство.

2

„Бракове по любов“ възбуждат естетическо чувство и проверяват най-важното – има ли близост или няма. Разбира се, в гражданския брак никой не проверява какви са ни вкусовете и какви са ни принципите за живота. Жалко, че не ги проверяват, защото там се разбиват браковете най-често. Затова ние малко на шега, малко с намигване, проверяваме именно тези важни за бъдещето на едно съжителство принципи¨, заяви режисьорът на Алма Алтер Николай Георгиев

1
3