Начало / Новини / Конкурси / Конкурси за административни длъжности / Архив / Конкурс избор на Мениджър, проекти в Институт „Големи данни в полза на интелигентно общество“ GATE

   

Срок за подаване на документите: до 29 декември 2023 г.

 

Обява за попълване на административен персонал от щатните бройки на Институт „Големи данни в полза на интелигентно общество“ GATE

 

Присъединете се към нас в борбата срещу дезинформацията като станете част от екипа ни в ролята на мениджър, проекти! Ние в Институт GATE търсим вдъхновен професионалист, който ще ръководи европейски проект, насочен към разкриване и противодействие на разпространението на недостоверна информация.

Вашата енергия, лидерски умения и умение да координирате проекти ще бъдат от съществено значение за успешното изпълнение на нашата мисия.

Започнете вашето пътешествие с нас и се включете в глобалната инициатива за създаване на по-информирано общество. Ако имате страст към науката, иновациите и желание да допринесете за промяната - това е вашата възможност!

 

Отговорности и задължения:

Като Мениджър, проекти (Project Manager) ще играете ключова роля в изграждането на плана за проекта и неговото бюджетиране. От вас се очаква да координирате човешките ресурси, да управлявате подизпълнителите и да гарантирате постигането на целите на проекта.

Вашата отговорност включва наблюдение и контрол на научните изследвания, разпространението на информация и съобразяването с бюджета и качествените цели на проекта.

Освен това, ще участвате в подготовката на оферти, организирането на срещи и презентации. Ще участвате активно в намиране на подходящи партньори за сътрудничество и/или за изпълнение на конкретен казус. Ще имате възможността да създавате доклади и да координирате с екипа, като мотивирате всеки за достигане на общите цели.

Трябва да бъдете готови да усвоявате нови технологии и да разрешавате конфликти, които могат да възникнат. Вашата роля включва и други конкретни задачи, свързани с позицията.

 

Необходимо образование и опит:

  • Предпочитано висше образование в икономическа, инженерна или друга сходна област;
  • Най-малко 3 години професионален опит на подобна длъжност.

 

Необходима експертиза:

  • Допълнителната специализация в планиране, управление и отчитане на проекти с европейско и национално публично финансиране е предимство;
  • Установена международна и национална бизнес мрежа и лични контакти в Публичния сектор ще се считат за силно предимство;
  • Отлични умения за устен и писмен английски език;
  • Владеене на MS Office;
  • Отборен играч със страхотни междуличностни и комуникативни умения;
  • Силна самомотивация, ориентация към резултати, организационни умения и внимание към детайла;
  • Силни преговорни умения при работа с партньори и изпълнители;
  • Умения за управление на времето и способност за работа под напрежение.

 

Нашето предложение:

  • Работа в иновативна, мултикултурна среда, с възможности за придобиване на разнообразен опит и професионално развитие;
  • След преместване в новите помещения на Институт GATE - модерна и привлекателна работна обстановка, стимулираща креативността и производителността;
  • Конкурентни условия на труд и заплата, съизмерима с Вашите умения и опит.

 

Как да кандидатствате:

Моля, изпратете своите данни и документи за кандидатстване, като попълните формата Application Form – Gate (gate-ai.eu) до 29.12.2023 г.:

  • Мотивационно писмо, разкриващо Вашия интерес към позицията (max. 1 pp);
  • CV;
  • Копие от дипломи за завършено образование, свидетелства и удостоверения за придобити квалификация и правоспособност;
  • Копие от документ, удостоверяващ трудовия стаж и професионален опит в посочената област;
  • Две препоръки или лични референции под формата на лице за мнение и телефон за контакт, предоставени от кандидата в мотивационното писмо или директно приложени като самостоятелен файл;
  • Подписана и сканирана декларация, в която присъства текст:
    Съгласявам се личните ми данни да бъдат събирани, обработвани и съхранявани във връзка с настоящото ми кандидатстване за позицията Експерт Бизнес развитие (Европейски и други програми и инициативи).

 

Етапи на конкурса:

  1. Запознаване с постъпилите документи на кандидатите и допускане до участие в процедурата на тези, които отговарят на изискванията, посочени в обявата. Избраните кандидати ще бъдат информирани до 29.12.2023 г.
  2. Събеседване с допуснатите кандидати ще се проведе до 03.01.2024 г.
  3. Всички кандидати, с които е проведено събеседване, ще бъдат информирани за резултатите от проведения конкурс.
  4. Избраните кандидати ще бъдат назначени на трудов договор.

 

За допълнителна информация, моля разгледайте нашия сайт www.gate-ai.eu и се свържете с нас на: katya.danova@gate-ai.eu

 

Като кандидатствате за тези длъжности, Вие доброволно предоставяте личните си данни и съгласие за обработването им, с цел набиране и подбор на персонал. Обработката на вашите лични данни се извършва в съответствие с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 (Общ регламент за защита на данните), Закона за защита на личните данни и свързаните с това нормативни актове в България.