Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Преподаватели от Факултета по журналистика и масова комуникация бяха удостоени с Почетен нагръден знак „Св. Кл. Охридски“ – първа степен

   
Преподаватели от Факултета по журналистика и масова комуникация бяха удостоени с Почетен нагръден знак „Св. Кл. Охридски“ – първа степен

Днес на тържествена церемония в зала 29 на Факултета по журналистика и масова комуникация заместник-ректорът на Софийския университет проф. Румен Панков връчи Почетен нагръден знак „Св. Кл. Охридски“ – първа степен, на доц. д-р Теодора Петрова, доц. д-р Мария Дееничина и проф. д-р Венцеслав Бондиков.

Деканът на факултета благодари на всички за успешната работа в екип. „Не мислехме еднакво, но мислехме заедно и правихме много неща заедно. Всичко това, което беше постигнато в тези два мандата, беше постигнато и не без помощта на проф. Монова”, подчерта доц. Теодора Петрова.

1

Проф. д-р Венцеслав Бондиков

Доц. д-р Теодора Петрова, доц. д-р Мария Дееничина, доц. д-р Веселина Вълканова и проф. д-р Венцеслав Бондиков получават отличието по предложение на Факултетния съвет на Факултета по журналистика и масова комуникация за своята добросъвестна и ефективна работа като членове на деканското ръководство с решение на Академическия съвет от 2012 г.

12

Доц. д-р Мария Дееничина

11

Доц. д-р Теодора Петрова