Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Деветима нови преподаватели се присъединиха към академичната общност на Алма матер

   
Деветима нови преподаватели се присъединиха към академичната общност на Алма матер

Новоназначените преподаватели получиха трудовите си договори от ректора на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ проф. дин Иван Илчев.

Проф. Илчев се срещна с част от новоназначените преподаватели в Софийския университет. Той проведе кратък разговор с тях и ги поздрави за избора им да се включат в преподавателския състав на Алма матер.

Гл. ас. Павлина Мартинова-Иванова и гл. ас. Сирма Данова-Сабоурин започват работа във Факултета по славянски филологии. Гл. ас. Добрин Атанасов става част от преподавателския екип на Факултета по начална и предучилищна педагогика. Факултетът по класически и нови филологии приема в редиците си гл.ас. Пламен Цветков.

Ас. Даринка Игнатова е най-новият преподавател в Департамента за информация и усъвършенстване на учители, а ас. Кирилка Младенова - в Биологическия факултет.

Ас. Симеон Петров започва работа във Факултета по химия и фармация, ас. Иван Илиев - в Богословския факултет, а ас. Милен Велушев - в Стопанския факултет на СУ.

1