Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Абсолвентите от випуск 2014 на Факултета по начална и предучилищна педагогика получиха дипломите си за завършено висше образование

   
Абсолвентите от випуск 2014 на Факултета по начална и предучилищна педагогика получиха дипломите си за завършено висше образование

Проф. д-р Димитър Гюров

На тържествена церемония в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ 330 бакалаври от Факултета по начална и предучилищна педагогика на СУ получиха своите дипломи за завършено висше образование. От тях 25 са отличници.

Церемонията откри деканът на факултета проф. д-р Димитър Гюров, който поздрави всички абсолвенти, преподаватели и гости в Аулата на СУ. От името на преподавателския състав на факултета той изрази най-искрените си чувства на радост и пожелания за успехи.

1

Проф. дфн Анастас Герджиков, зам.-ректор на Софийския университет, изрази радостта си, че може да сподели с присъстващите този тържествен миг. Той отбеляза, че пред абсолвентите има много възможности как да се реализират, но ги посъветва да потърсят работата, която ги удовлетворява, а не тази, която най-бързо ще им донесе успех, защото по този начин ще бъдат най-щастливи. Проф. Герджиков пожела на абсолвентите успех и обяви випуск 2014 г. на Факултета по начална и предучилищна педагогика за завършил.

2

Проф. дфн Анастас Герджиков

От името на преподавателите във факултета сърдечно приветствие към присъстващите в Аулата поднесе проф. дпн Виолета Борисова. Тя пожела на абсолвентите никога да не униват, постоянно да проверяват себе си, да черпят сила и разум от грешките си, да бъдат весели и щастливи, окрилени и много успешни в професионалната и личната си реализация.

3

Проф. дпн Виолета Борисова

Отличникът на випуск 2014 г. Катерина Петрова, специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика”, поздрави своите колеги и преподаватели, отдадени на педагогиката, които са ги подкрепяли през изминалите години и са им помогнали да намерят верния път в професията: „Университетът беше част от нас така, както и ние от него. Благодарим ви, преподаватели. Приемете най-искрените и сърдечни благодарности от всички студенти на Факултета по начална и предучилищна педагогика, които днес получават дълго чаканият документ, на който зад думата професия четем сбъдната мечта”.

4
5
6