Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Честит Осми Март!

   
Честит Осми Март!

Театър-лаборатория „@лма @лтер“ и отдел Информация и връзки с обществеността подаряват поне една усмивка, поне една сълза и една същност за всяка дама.

Кой каза, че 8-ми март – Денят на жената е соц? За една млада модерна жена, каквато е Роми, той е едно голямо предизвикателство. Тази вечер тя ще търси своя любовник – морето на сцената на „@лма @лтер“ в спектакъла „Скоростта на мрака“ (знаем скоростта на светлината, но не знаем скоростта на мрака!). Ще го намери обаче едновременно в два мачо-гущера: актьорите и музикантите Косьо и Иван (забиват всякакви инструменти от подръчните такива до високоблагородните китари и цигулки). Кой – кого? Те – нея или тя – тях? Борбата е безмилостно жестока. Ще се лее вода и не само.

Девойки, ако и вие сте с двама подобни мачо-гущери и търсите своя любовник- морето (а защо не океана), вземете ги със себе си (доброволно или с хитрост). Може би единият ще се окаже „по“ от другия. А ако и двамата са „по“, какво повече може да искате? Едно + Две не е само Три, а Три „по“ Три „по“ Три „по“ Три...

Чакаме ви на купона и не забравяйте: от ляво единият, от дясно – другият. Егати (ако искате Е**ти) готината ситуация.

„Скоростта на мрака“

19:30 часа

Театър-лаборатория „@лма @лтер“

Коментари

Влез, за да коментираш.