Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Международен арт-форум „Алтер Его“ 2013

   

Театър-лаборатория „Алма Алтер“ с подкрепата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Студентския съвет на Софийски университет организира Международен арт-форум „Алтер Его“ 2013, който ще се състои от 4 до 8 ноември 2013 г. В събитието ще вземат участие спектакли от Испания, Германия, Чехия, Уелс, Франция.

Форумът ще бъде открит на 4 ноември 2013 г. в 19.30 часа в салона на Театър-лаборатория „Алма Алтер“ със спектакъла Орфей или върни се в своя Ад човече“.

Ежегодно Университетският театър участва в редица международни театрални форуми и фестивали. В България обаче, международен театрален Форум от подобен мащаб, с участието на членове на Международната асоциация на Университетските театри се организира от театър-лаборатория „Алма Алтер“ веднъж на няколко години.

През изминалата година на Световния конгрес на университетските театри в Минск, Беларус, „Алма Алтер“ беше удостоен с наградата за най-добър спектакъл с представлението „Хамлет или три момчета и едно момиче“, връчена от жури на Международната асоциация на университетските театри.

Програма