Начало / Университетът / Факултети / Философски факултет / Новини / Архив / Общо събрание на Философски факултет

   

Уважаеми членове на общото събрание на Философски факултет,

 

Поради усложнената епидемиологична обстановка, председателят на Общото събрание на Философски факултет взе решение то да се проведе онлайн през платформата MS Teams от 10.00 ч. на 23.10.2020 г.

 

РЕГИСТРАЦИЯ

 

Регистрацията за заседанието започва в 9,15 ч. на 23.10.2020 – онлайн. Членовете на Общото събрание ще могат да се регистрират на адреса, който ще им бъде изпратен заедно с покана за присъединяване към Общото събрание. Само регистрираните ще имат право да гласуват за попълване на състава на Факултетния съвет.

 

Регистрацията става с потребителско име и парола за СУСИ.*

 

*в случай на забравени потребителско име и парола, можете да пишете на v_yosifova@phls.uni-sofia.bg или zangelova@phls.uni-sofia.bg. Паролата не може да бъде ЕГН.

 

Регистрационната форма изглежда така:

Capture1

Влезте с потребителско име и парола от СУСИ

Ще Ви изпрати към този линк

Capture2

Ще Ви прехвърли към тази опция

Capture3

Влизате в процедурата на регистрация, която изглежда така:

Capture4

Завършената регистрация изглежда така:

Capture5

Самото събрание ще се проведе в MS Teams - членовете на общото събрание ще получат електронни покани. Началото е предвидено в 10.00ч.

ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ

Получената покана за MS Teams изглежда така. Нужно е да последвате линка Join Microsoft Teams Meeting.

 

 

1

 

Линкът ще се отвори в браузъра Ви.* Ако не използвате служебен имейл и приложението Teams не е инсталирано на Вашия компютър и не желаете да го инсталирате, натиснете Продължи на този браузър.

 

 

 

*браузърите, които можете да използвате са Google Chrome или Microsoft Edge

 

В случай че използвате и сте получили поканата на служебен имейл, е нужно да влезете в акаунта си, като използвате браузър или десктоп приложението, ако сте го свалили на компютъра си.

 

*Ако не влизате от личния си компютър/ лаптоп/ телефон, е нужно да се уверите, че в браузъра Ви не са запаметени лог-ин данните на някой друг. Същото се отнася и до тези от Вас, които не използват служебен имейл за тази среща, но са запаметили данните си от служебния акаунт на този браузър.

 

Отваря се прозорец, който изглежда така. Моля, напишете поне две имена, ако не използвате служебен акаунт, за да можем по-лесно да Ви идентифицираме при изказвания и гласуване. На показания екран камерата е изключена, а микрофонът - включен. Препоръчваме по време на общото събрание да изключите микрофона си, освен когато Ви е дадена думата за изказване. След това натиснете Join now/ Присъединяване сега.

 

3

 

Сега вече сте в събитието. Така изглежда екранът Ви с изключена камера и изключен микрофон. Полето за чат е включено. Участниците в общото събрание ще бъдат помолени да гласуват по процедурните предложения писмено в чата само при „против“ и „въздържал се“. Приема се, че всички регистрирани членове, които не са гласували „против“ или „въздържал се“ са „за“.

 

4

 

В случай че искате да се изкажете, моля, натиснете изображението на „ръка“. Думата ще Ви бъде дадена от председателя на общото събрание. В този момент е нужно да включите микрофона си.

 

 

 

5

 

Гласуването за попълване състава на ФС ще се проведе на урна в дните 27.10.2020 и 28.10.2020 г. от 10.00 до 16.00 ч. в бл. 4 - каб. 127 и в Ректората- каб. 47. Само регистрираните в Общото събрание имат право да гласуват за попълване на състава на Факултетния съвет.