Начало / Новини / Календар / Практическа лекция за предприемачи в Софийския университет

Книгата „Предприемачът” на Пламен П. Попов ще бъде представена официално на 17 май 2018 г. от 19:30 часа в Аулата на Софийския университет.

Философията на успеха, приложими съвети и упражнения за събуждане на предприемаческия дух разкри автора в срещите си с публиката в 11 града в цялата страна. Над 1 000 присъстващи споделиха мотото на турнето „Вярвай в себе си и действай” и усвоиха базисни и работещи умения за ефективна комуникация.

Пред гостите на премиерата в Софийския университет Пламен П. Попов ще разкрие тайната на успеха. „Твоят успех е в твоите ръце! Във всеки от нас спи предприемач. Въпросът е да оставиш живота да го събуди или да поемеш отговорността за своето щастие.” – убеден е Попов. „Тази книга съдържа уроците и наблюденията ми в преследване на най-високи резултати в бизнес развитието, тръгвайки от нулата.
Това е разказ за момче, което идва в София, останало без нищо, с амбицията да вземе всичко. Тук няма да четеш красиви истории, а напротив, ще ти представя грозната страна на предприемачеството в България. В тази книга ще ти покажа, че всяко действие или бездействие води до последствия, за които рано или късно плащаш. Дано ти бъде полезна!” – пише Пламен в книгата си.

Гостите на представянето ще могат разговорят с автора, ще имат възможност да получат автограф и лично послание от него. В програмата е включен и специален уоркшоп, озаглавен „Ефективната комуникация”, воден от автора и колегата му Ясар Маркос - международен обучител по личностно развитие. „Защо ефективната комуникация е в основата на всяко човешко постижение?” и „Как тя може да промени живота ни?” - са само част от въпросите, на които Пламен П. Попов ще отговори. В този уъркшоп участниците ще усвоят основните принципи и инструменти, с които могат да приложат ефективната комуникация в живота си, за да постигат по-добри резултати, както в личен, така и в професионален план.