Начало / Новини / Календар / 11 Национална конференция „Иновативни решения за интегриране на информационните технологии в българското образование“

Аула, Ректорат

11 Национална конференция „Иновативни решения за интегриране на информационните технологии в българското образование“ – едно доказано значимо събитие в сферата на образованието в България, ще се състои на 5 септември 2023 г. в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски” от 9:00 часа.

Конференцията се организира от Факултета по науки за образованието и изкуствата, Classbuddy и с подкрепата на Huawei, Photon и Център за творческо обучение. Ще бъдат представени най-новите технологии и средства за интегриране на информационните технологии в образованието.

Тази година на фокус ще бъдат темите за изкуствен интелект (AI), игровизация, ползите им в сферата на образованието, и по-точно как могат да се използват в платформата Classbuddy.

Конференцията ще бъде открита от г-жа Наталия Митева - заместник-министър на образованието и науката.

Участието в събитието е безплатно и става чрез предварителна регистрация, която можете да направите тук: http://www.nimero.com/conference2023/register

Програма на конференцията: https://www.nimero.com/conference2023/schedule

square