Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Услуги за работодатели / Еднократни услуги

   
Кариерен
център
Предложения
за работа
Предложения
за стаж

 

2

Една от възможностите за колаборация с Кариерния център към Стопански факултет се изразява в осъществяването на еднократни услуги. Списък с примерни услуги:

  1. Участие в Кариерния форум, провеждан ежегодно в Стопански Факултет*.
  2. Еднократно/Многократно публикуване на една/няколко обяви за работа и стаж на сайта на Кариерния център и на Facebook страницата.
  3. Поставяне на рекламен банер на сайта на Кариерния център.
  4. Възможност за изнасяне на презентация, представяща съответната организация пред наши студенти.
  5. Абониране за бюлетина на Кариерния център с предварителна информация за събития, форуми и други.

*За нашите партньори сме предвидили намаления, както и предварително уведомяване преди да оповестим възможността и външни компании да се включат.

 

Предлагаме следните пакети с услуги:

  1. Еднократно публикуване на обява за работа и стаж на сайта на Кариерния център и на Facebook страницата.
  2. Поставяне на рекламен банер на сайта на Кариерния център за 1 година + Публикуване на 3 обяви за работа и стаж на сайта на Кариерния център и на Facebook страницата за период от 1 година.
  3. Възможност за изнасяне на презентация, представяща съответната организация пред наши студенти + Поставяне на рекламен банер на сайта на Кариерния център за 1 година + Многократно публикуване на обяви за работа и стаж на сайта на Кариерния център и на Facebook страницата за период от 1 година.

Периодът, в който тези дейности ще бъдат осъществявани, както и други детайли подлежат на допълнително договаряне, спрямо нуждите на организацията. За повече детайли и информация, можете да се свържете с нас чрез следния имейл адрес: careers@feb.uni-sofia.bg.