Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Специалности / Магистърски програми / Новини от МП „Икономика и управление на публични ресурси” / Проведе се онлайн лекция на тема: „Как да стартираме собствен бизнес без капитал“

   

22.03.2022

 

На 22 март 2022 г., в рамките на лекционния курс по „Финансово право“ на доц. д-р Савина Михайлова-Големинова, се проведе ексклузивна онлайн лекция на тема: „Как да стартираме собствен бизнес без капитал“.

Бяха обсъдени въпроси и проведена дискусия, свързана със стартирането на собствен бизнес и възможностите, които предоставят финансовите инструменти, съфинансирани със средства от Европейския съюз в режим на споделено управление.

Организатори на събитието бяха доц. д-р Савина Михайлова-Големинова и „Фонд мениджър на финансови инструменти в България“ ЕАД.

 

Лектори бяха:

subscribe bg

Организаторите анонсираха, че предстои да се проведе конкурс за най-добър младежки старт-ъп, за който ще се представи допълнително детайлна информация в интернет страницата на Стопанския факултет, като информацията за него ще бъде достъпна и тук: