Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Календар Магистри / Информация за септемврийската държавна изпитна сесия за ОКС „Магистър“ към катедра „Стопанско управление“

   

03.09.2021

 

МП Бизнес администрация и МП Дигитален маркетинг – 7 септември 2021 г. /вторник/ от 13:00 часа в зала 300 на Стопанския факултет

 

Във връзка с епидемичната обстановка в страната:

1. На входа на сградата на Стопанския факултет ще Ви бъде измерена телесната температура. Студенти с повишена телесна температура няма да бъдат допускани!

2. Използването на маски е задължително по време на целия престой в сградата на Стопанския факултет и провеждането на изпита. Студент без маска не се допуска в Стопанския факултет.

3. По време на почивката между двете части на държавния изпит, както и след приключване на изпита, студентите задължително напускат сградата на Стопанския факултет.

4. Не се позволява излизане от изпитната зала по време на работата по всяка част на държавния изпит.

5. Студентите задължително трябва да носят студентските си книжки и да се явят не по-късно от 15 минути преди началото на изпита. Разрешава се използването само на син или черен химикал. Всички останали материали се предоставят от Изпитната комисия.

6. Забранено е използването на мобилни телефони и други електронни устройства. Те трябва да бъдат изключени и прибрани.

 

Желаем Ви успех!

КАТЕДРА „СТОПАНСКО УПРАВЛЕНИЕ“