Начало / Новини / Календар / Заключителна онлайн конференция по проект по програма „ЕРАЗЪМ+“

Онлайн

На 23 юни 2021 г. ще се проведе заключителна онлайн конференция по международен проект по програма „Еразъм+“, посветена на възможностите на обучението по STEM в ранното детство. Проектът е с участието на пет страни партньори - България, Дания, Германия, Испания и Турция. По време на форума ще бъдат представени продуктите, създадени по време на проекта, насочени в помощ на детските учители за подкрепа на личностното развитие на децата в предучилищна възраст и за работата с родителите.

Организатори на събитието са проф. д-р Илиана Мирчева, доц. д-р Любка Алексиева и Снежана Радева от Катедра „Начална училищна педагогика“ на Факултета по науки за образованието и изкуствата към Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Конференцията ще бъде открита от декана на факултета проф. дпн Милен Замфиров.

Във форума с презентации ще се включат и гост-лектори от чуждестранни университети – проф. Валери Маргрейн (Университета Карщат, Швеция) и проф. Джанис Мик-Уейн (Калифорнийски щатски университет Фулъртън, САЩ).

Предварителна регистрация за събитието: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetVs0jwpMH10c1Kr8JHF2zEYHQA7bcWd3TowV9x2Nqvak9Yg/viewform?fbclid=IwAR3RYDR6n7SoFxs0teXoOsQrS4Pb_mQ76vJfPgPv0Kpt-YexQedpewXhsdI

ПРОГРАМА