Начало / Новини / Новини и събития / Ден на кариерното развитие в Биологическия факултет

   
Ден на кариерното развитие в Биологическия факултет

За поредна година Биологическият факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски" организира Ден на кариерното развитие. Съорганизатори на събитието са Центърът за кариерно ориентиране ScienceUp и Факултетният студентски съвет на Биологическия факултет.

През изминалите години Биологическият факултет ежегодно организира кръгла маса в рамките на традиционната Младежка научна конференция „Климентови дни“, на която се срещат студенти и работодатели.

За първа година събитието се провежда самостоятелно като Ден на кариерното развитие. В него участват представители на 13 фирми.

1

Деканът на Биологическия факултет проф. Стоян Шишков поздрави присъстващите и изрази радостта си, че и тази година факултетът дава възможност за среща със студенти, които са достатъчно добре ориентирани към работа по специалността, която завършват в момента. Той благодари на колегите и приятелите от различните фирми и организации, които участват тази година на форума и посочи, че тази година в събитието участва и Надя Стоянова, ръководител на Сектор „Кариерно развитие“ в Софийския университет. Проф. Стоян Шишков пожела успех на събитието.

1-1

Снимка: Даниел Тодоров

Александрина Нешева от ScienceUp благодари на фирмите и студентите, които са отделили време да се запознаят с различните възможности, които предлагат и изрази надежда да се виждат по-често на предстоящите още много подобни събития.

4

В рамките на Деня на кариерното развитие се проведоха беседи със студенти и преподаватели в неформална обстановка и бяха представени магистърските програми в Биологическия факултет.

5
6
77
2-2

Снимка: Даниел Тодоров