Начало / Студенти / Учебни процедури и срокове / Плащане на таксите / Плащане на семестриални такси чрез СУСИ – 2020/2021 зимен семестър

   

01 август - 30 септември 2020 г.

 

Във връзка с продължаващата епидемична обстановка и отпадането на плащането на каса в СУ, кампанията в СУСИ за плащане на семестриалните такси за зимен семестър на 2020/2021 учебна година се удължава до 30.09.2020 г. и ще бъде достъпна от студентския профил. При нея се използва системата за разплащане на ePay/EasyPay.

Моля обърнете внимание, че при плащане чрез СУСИ отпада необходимостта от получаване на печат за платена такса в студентската книжка и присъственото записване. Записването в отдел "Студенти" на студентите, отговарящи на общите изисквания и платили чрез СУСИ, става без да е необходимо присъствието на студента. Заверката на студентската книжка се осъществява в срок до две седмици от началото на семестъра.

За извършване на плащането операторът Ипей АД начислява съответни такси.

Кампанията не важи за новоприетите за 2020/2021 уч. г. Студентите могат да заплащат семестриалната си такса чрез СУСИ за втори и всеки следващ семестър на следването си.

Подробна информация

При проблеми, свързани с плащането чрез СУСИ, моля обръщайте се към администраторите на СУСИ за Вашия факултет.

 

Годишни такси за учебната 2020/2021 г.