Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Стипендиантски програми / Конкурси за стипендии от нашите партньори / iuvo group Bulgaria обяви студентите, които заемат първите две места в конкурса за стипендии

   

10.05.2021

 

iuvo group Bulgaria, една от водещите компании от финтех-сектора в България, е щастлива да обяви студентите, спечелили първите две места в конкурса за стипендии. Победителите в писането на case study на тема „Развитие на финансови продукти през 2020 – анализиране на текущата икономическа ситуация и отговаряне на исканията на потребителя. Какви нови продукти и услуги би предложил и как би им добавил стойност?„ ще получат възможност за стаж в компанията в рамките на 1 месец и покриване на таксата за цяла година (2100 лв.) за първо място и покриване на половината такса (1050 лв.) за второ място.

На първо място е Мария Йорданова: „Финансовите технологии се развиват с изключително високи обороти, което прави изучаването на динамиката в сектора много интересно и предизвикателно. Конкурсът за стипендия на iuvo беше прекрасна възможност да приложа на практика знанията си за финтех индустрията в България и света, като с разработката си се постарах да внеса яснота относно приоритетите на потребителите на иновативни финансови продукти и услуги.“

мария йорданова

На второ място е Симона Василева: „За мен по-голямата победа винаги е била самото участие, преживяването, което ми носи то, както и опита от него. Осъзнаването за съществуването на толкова много възможности е истински ценно за млади хора като мен, приключващи етапа на “пред”-кариера и изправени пред началния такъв. Всичко това ми дава увереност и спокойствие, че има начин и удовлетвореност, че този начин е тук, в България!”

 

симона василева

iuvo group Bulgaria се стреми да предоставя висококачествени преживявания за своите инвеститори чрез широк кредитен портфейл от доверени оригинатори и изключително удобство на платформата. Iuvo дава множество възможности за прогресивно инвестиране и свобода на избора, като се съсредоточава върху непрекъснато подобряване на клиентското преживяване, висока възвръщаемост на инвестициите и сигурност.