Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Научна дейност / Новини от научната дейност на Стопанския факултет / Нова книга на гл.ас. д-р Иванка Михайлова: „Управленски стратегии за намеса в конфликти между служители“

   

02.11.2021

 

В края на октомври 2021 г. излезе от печат новата най-новата книга на гл. ас. д-р Иванка Михайлова, преподавател в Катедра „Стопанско управление“ в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

IMihaylova-kniga

Книгата е озаглавена „Управленски стратегии за намеса в конфликти между служители“ и представя резултатите от изследване върху стратегиите за намеса на ръководителите като трета страна в конфликти между служители. Две характеристики на ръководителите – нагласите им към конфликтите и знанията им за конфликтите, са изследвани като фактори, които оказват влияние върху използването на управленските подходи за намеса.

Книгата може да бъде полезна за ръководители и изследователи, студенти и техните преподаватели, както и за всички с интерес към конфликтите в организациите и успешната работа върху тях.